Thessa 2011.02.28. 17:36

lyrics. I.

Sziasztok! ^^
Nos, a hét még úgy igazán el sem kezdődött.. :p és gondoltam, hgy február utolsó napján kedveskedek a látogatóimnak, így történt, hogy az InuYasha menübe feltettem az anime első 4 évadának opening és ending dalszövegét! ^^ Előre látó voltam, hiszen sosem lehet tudni mikor támad kedve valakinek karaokezni, ugyanis tudom, hogy a neten mindenféle nyelven elérhetőek ezek a szövegek, de igyekeztem az eredeti, tehát a japán nyelvűeket feltenni! Ezzel természetesen nincs vége, mert a többi dalszöveget is fel fogom tenni, idővel! :)

Legyetek jók, ha tudtok! ^^
Várom a tavaszt!

Thessa 2011.02.27. 20:06

új menü.

Sziasztok! ^^
A héten nem tudtam jelentkezni, de tegnap elérhetővé tettem a Graphics Design navigációban az alapok címet viselő menüt, melynek szerkesztőfelület modulját ma fejeztem be. Egy általános, rövid, nem bonyolult segítséget, magyarázatot ad a blog.hu kezdőinek. Sajnos nem jutott többre időm, és az elkövetkezendő héten nem is hinném, hogy hétvége előtt jelentkezni tudnék. Így előre is kellemes hetet kívánok mindenkinek, de ha akad lehetőségem rá, akkor természetesen ismét itt leszek még hétvége előtt. :)

Thessa 2011.02.20. 17:16

portálépítés.

Sziasztok! ^^
A mai adag, mert hát nyugodtan nevezhetem adagnak, hiszen elég sokat munkálkodtam, ami azért is van, mert a következő napokban kicsit alábbhagy ez az aktivitás, legalábbis így első ránézésre kevés időm lesz. De mindenképpen szeretném további frissítésekkel elhalmozni az oldalt, úgyhogy azért jelentkezni fogok! :) A mai napra viszont csak portálépítéssel kapcsolatos frissítések születtek! Elérhető a Graphics Design navigáció két menüje, az egyik a színkódok, a másik az egyéb. Mindkettőben további érdekességeket találtok, és mint már mondtam, nemcsak blog.hu-s felhasználóknak, hanem más portálszerkesztők is találhatnak benne kedvükre valót! :) Mi mindent tartalmaz? A színkódok egyértelmű, az egyéb menüben pedig többek között PNG képekkel találkozhattok, megleshetitek a fejléces menü kódját, leírását és egyéb érdekességek várnak, mint például a látogatói térkép, más nyelvű honlap, és egy kódkipróbáló doboz! :)

Thessa 2011.02.19. 20:15

újítás.

Sziasztok! ^.^
Mielőtt bárki megijedne... csak egy-két változás történt, nem sok... xD
Amint láthatjátok a felső sarokba egy újabb navigációs menü került, melynek Graphics Design a címe. Egy kis magyarázattal tartozom: már régebben is fontolgattam, hogy mi lenne, ha.. de sosem gondoltam bele igazán, a napokban viszont arra jutottam, hogy veszteni semmit sem veszítek vele, így megpróbálom. Az újítás tehát abban áll, hogy az oldal ezentúl portálépítéssel is foglalkozni fog, mely nemcsak blog.hu-s felhasználókat segíthet. Egyaránt kezdőknek, és haladóknak. ^^ Még ugyan semmi nincs egyik menübe sem, csak gondoltam elkészítem az alapokat. :) Az oldal fő témája továbbra is InuYasha, illetve Rumiko szerzeményei, és ezek menüjét a szokott helyen találod, tehát a Welcome szöveg alatt! :) Ezenkívül az oldalra hivatalosan is kikerült a honekui.gp! :)

További szép hétvégét! ^^

Thessa 2011.02.17. 17:56

bővítés.

Sziasztok! ^^
Mint azt tegnap ígértem, az új menübe leírom az úgynevezett szabályokat, és ismertetőket. Tulajdonképpen azért húztam át azt a szót, hogy szabályok, mert nálam nincsenek szabályok! :) De ezt ti magatok is láthatjátok, amint elolvassátok az adott menü bővített változatát. A cserékkel, illetve a kommenteléssel kapcsolatban olvashattok újdonságokról. Most nincs is több időm, nahjóh, kedvem itt lenni, így csak ennyi volt a mai napra.
Ahogy tartja a mondás, sok kicsi sokra megy. ^^

Thessa 2011.02.16. 18:20

info.

Sziasztok! ^^
Eljött a pillanat. A menü pillanata: blogról & rólam. Mit is mondhatnék még? Címéből ítélve egyértelmű. Tartalmát tekintve elegendő. Szerintem bőven elég ennyi információ, nem mintha nem tudnék miről írni, de.. legyen ennyi elég. Amúgy sem én vagyok a fő témája az oldalnak. De most egy kis oldal-dolog: új oldallal bővül a Best Sides kategória, ami nálam nem valamilyen elite, vagy top minősítés, és hasonlók, hanem olyan oldalak, akikkel cserém van, jelzem, ez a szám egyenlőre nem túl sok.. de idővel.. bízom benne, hogy gyarapszik. Nem számít az, hogy szünetelsz, vagy épp bezártál, és a lapod továbbra is tartalmas, akkor sem töröllek, ha nem frissíted a lapod, szerintem ezek.. nem fair dolgok. Akkor törlök csak, ha az oldalad megszűnik, úgy értem, töröltetted, illetve, ha valamilyen oknál fogva te vagy az, aki törölsz engem a cseréid közül. Szerintem ez elég egyértelmű, de a biztonság kedvéért majd átírom egy hosszabb szöveg keretében az új menübe is. :) Tehát az új oldal: honekui.gportal.hu ^^ Szintén InuYashával foglalkozó oldala, érdemes benézni!, és még egyszer köszönöm a cserét, és hétvégén ki is teszem a linkjét a lapodnak! :)

süti beállítások módosítása