Thessa 2008.08.17. 16:15

Sotaaaaaaaaa! ...

Sziasztok! ^^ Először is, szeretném megköszönni Dinnyeske-chan kommentjét, melyben linkcserét kért, és ezt örömmel el is fogadtam^^ Nézzetek be, mert megéri ^^ Best site's cím alatt találjátok meg, és bízom abban, hogy több Inuyashás oldallal is lehetőségem lesz cserélni! ^^
Nagyon örülök annak, hogy mindig van látogatója a blognak, köszönöm! *.*

Másodszor pedig... SOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! -.-"" Hogy miért vagyok ideges? Nos...
* Egy kupac kopasz kukac meg még egy kupac kopasz kukac az két kupac kopasz kukac..
Erre csak annyi a válaszom, hogy: SOTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Most biztosan ki fogtok nevetni, amiért a kis szőrős csúszó-mászó kukacoktól kiráz a hideg, pedig igencsak meleg van...
Ellepték a konyhát a kukacok!! Ráadásul Sota egyik bugyuta kísérlete miatt... -.-" Az az ötlete támadt, hogy megnézze mennyi idő alatt bomlik le egy káposzta. Mikor kezdte el a kísérletet, szerintetek??? 1 hónappal ezelőtt... 1 hónapja rohad egy káposzta a mosogató alatti szekrényben!! És, mivel nyaralni voltunk, így nem ez senkinek fel sem tűnt, Sota is elfelejtette... bár, amikor hazaértünk, valami fura bűz megcsapta az orrom, de azt hittem, hogy nagypapa kotyvasztott egy főzetet. De tévedtem.
A kukacok a hétvégén keltek ki, túl frissek és fiatalosak, emellett ellepték az egész konyhát. Sota amint meglátta a kukacokat, azonnal be akart fogni kettőt, hogy a szaporudásukat vizsgálja, de hála az égnek anya lebeszélte róla! huh Azóta valahogy nyugodtabb vagyok abban a tudatban, hogy egyetlen egy kis csúszó-mászó sincs a lakásban. Hogyan is szabadultunk meg tőlük? Kihívtuk a Nemzetközi Kukac Takarító társaságot. Meg kell hagyni, hogy busás árat elkértek pár kukac kiírtásáért.. (csak 1.957.642 kukac) A lényeg, hogy a rémálomnak vége! *.* Most megyek is, lefürdök, mert eddig nem mertem... sziasztok!

* Molly?! Tudsz titkot tartani? Nem szabad, hogy Kagome rájöjjön arra, hogy te vagy az egyetlen túlélő!

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr54619935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása