Thessa 2008.08.18. 15:26

A papnő nyila

 

Ma végre nyugodtan aludhattam 10ig is, mert végre semmi sem zavarta meg édes álmom ^^ Meg kell hagyni... ez is ritka alkalmak egyike. Bár... amint kinyitottam a szemem, nagypapa mosolygott rám felülről, és elkapta a boldogság, hogy végre-valahára felébredtem "ezer éves" álmomból. Hát igen, eddig tartott az én boldogságom...vagy mégsem?
Ki találhatjátok mit kellett tennem.. segíteni a raktárban.. lomtalanítás. az a sok kacat -.- Nagypapának volt ideje ennyi lim-lomot összegyűjtenie, hmm, ha én is ennyire unatkozhatnék, mint ő...
* Azt mondtad, lim-lom???? Kagome! Te nem tudod, miket beszélsz!!!
Az ilyen, és ehhez hasonló kijelentésekből nem volt hiány, elhihetitek -.-"
Ám, amikor már a fülemről is lógott egy pókháló, akkor... találtam egy különleges tárgyat, ami pont úgy nézett ki mint egy nyílvessző. És az is volt, igaz ugyan, hogyha egész napig néztem volna, akkor se jöttem volna rá! Valami családi ereklye, ősi és értékes. De pont egy ilyenre volt szükségem. Kölcsön is vettem!
* Jaajjj neeee, Kagomeee! De hiszen ez egy vagyont ér!!! Jáhájjájjj!!!
Volt egy sejtésem. Ha emlékeztek, akkor Kikyou ismét átkot küldött a kútra, és emiatt nem tudok visszamenni... de, ha a szent nyílvesszővel átkot lehet bocsátani, akkor azt meg is lehet törni... Ezzel a régi ócskasággal pedig sikerült az elképzelésem! Megtörte az átkot! Gyorsan összepakoltam ezt-azt, és mentem is vissza a középkorba.
Ám... amikor visszatértem, korántsem bíztató látvány fogadott. Kaede anyó elmesélte, mi történt. Sango súlyos sérüléseket szerzett a csatában, ezért feküdt eszméletlenül. Miroku beszívta a mérges darazsakat, és a méreg most már annyira szétáradt a szerzetes testében, hogy életveszélyben van. Inuyasha... Inuyasha nem volt a kunyhóban, akkor hát gondoltam, jól van... tévedtem. Inuyasha napok óta abban az erdőben van, ahol annak idején Kikyouval volt mindig. Ráadásul a sérülései is elég súlyosak voltak még. Nem értettem, mi történt?! Később megtudtam Shippoutól. Kikyou meghalt. Inuyasha elé ugrott, hogy megvédje őt..és ez sikerült is. Inuyasha ebbe az erdőbe ment eltemetni, de ennek már jó pár napja, és azóta nem tért vissza. *sóhaj Kikyou halott?? Ah A kötelék kettejük között még mindig nagyon erős. Inuyasha még mindig szereti őt!
Ezek után haza akartam menni, de Kaede anyó és Shippou sem engedte. Azt mondták, hogy rám itt van szükség... hát... nem tudom... :(
Megyek is, és gyógyfüveket gyűjtök főzetekhez. Shippou is elkísér, Kaede anyó kérésére. De... még mindig Inuyasha és Kikyou jár a fejemben. Nagyon szerették egymást, és nekem itt semmi helyem...

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr66621409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.