Ez annyira jellemző! -.-" Nem elég, hogy megőrülök az iskolától, bár tény, hogy többnyire alszom, de akkor is! tudjátok milyen fárasztó főállásban szörnyeket üldözni, másodállásban normális életet élnem, harmadállásban pedig azzal foglalkozni, hogy ne bukjak meg matekból! -.-" Anyu most elintézte, hogy lesz egy magántanárom, mikor közöltem vele, hogy karó lett a tz-m, emellett összegyűlt még egy egyesem, és ha így folytatom, még osztályozóvizsgáznom is kell, hiszen szinte minden nap hiányzok az iskolából! Nagyapa azt találta ki, hogy arzheimler kórban szenvedek ezért nem járhatok be, mert még arra se fogok emlékezni, amire eddig tudtam, jah és Timbuktuban ápolnak épp az orvosok... -.-" Én ezt már nem bírom! Sebaj. Lassan szünet. Akkor talán.... 101%ban démonok után kutathatok, még véletlenül sem pihenve egy szusszanást se..
Ráadásul nagyapa nincs itthon, mert valami régiség gyűjtők nagy találkozója van, amire hivatalos meghívást kapott, anyu meg a mai nap egész nap dolgozik, és vajon kinek kell vigyáznia Sotára? Értitek? Egyetlen egy nap lehetne, amikor szabad vagyok, pihenek..úgy, ahogy, még az egyeseket is lenyelem, de nem...nem lehet, mert...
* Nővérkém!! Odaégett a vacsiiiii! Füstöl a kenyérpirítóóóó!!! ÁÁÁÁÁ Kagomeeeee, mi a frászt csinálsz?????
Nah...hát erről beszéltem... 0.O Hmm? Miiii???? Ö...elnézést, most mennem kell tüzetoltani... Sotaaaaaaaaaaa mit csináltáááááááál????
*Miért mindig a kisebbet hibáztatják a nagyobbik ostobasága miatt?...Felnőttek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr89723592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása