Thessa 2009.02.28. 19:54

Kagomegráfia

Higurashi Kagome

Kagome 15 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Nagyon mosolygós, vidám kislány volt, aki imádott keresztbetenni nagyapjának, akit Jiichannak hívnak. Mindig a középpontban kellett lennie, ha nem róla szól az élet, akkor az baj volt... Mindig meg volt a tehetsége ahhoz, hogy magáravonja az emberek figyelmét.
Rögtön, ahogy elkezdett iskolába járni, beiratkozott egy színjátszó szakkörbe, amit nagy élvezettel csinált. A csoporttársai mindig irigyek voltak rá. Később fedezte fel őt Takahashi Rumiko, és szerepet kapott a Ranma 1/2-ben. Innentől kezdve beindult a karrierje...
5 éves volt, amikor megszületett a kisöccse, Sota. Nagyon jól elvoltak a kezdetektől fogva. Édesanyja éjjel-nappal dolgozott, hogy eltartsa a családot, ezért Kagoménak egyre erősödött a bűntudata, és tulajdonképpen ennek is köszönheti, hírnevét.
Ma már az egész világ ismeri, hogy minek hála? Jó kérdés. Lehet talán a sok reklám, amiben szerepelt, vagy az első sorozat, talán a Sailor Moon, melyben megkapta Rai szerepét, esetleg az InuYasha? Vagy az összes...
Kagome nemcsak szerepeiről híres, hanem a jótékonykodásáról is. Szeret másokon segíteni, és örül annak, ha segíthet! :) "Nagyon hálás vagyok a sorsnak, amiért ilyen családom van, anya, Sota és nagyapa, ők mindig mellettem álltak és pártoltak mindenben. Apa is, a maga módján. És lehetőséget kaptam az élettől, hogy bebizonyítsam, nem csak egy átlagos tokiói lány vagyok a nagyvilágban, aki a hírnévért él, hanem egy lány, aki szeret másokon segíteni!" - Ő maga nyilatkozott így az egyik hetilapnak Japánban. Hogy most éppen mit csinál a tinisztár, azt nem tudni, de mindig valami újat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr11972118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása