Thessa 2010.06.17. 10:20

Kaede és Kikyou

Kaede anyó. Nevének jelentése: juharfa. Ő lenne Kikyou húga, aki nővére halála után kitanulta a papnői mesterséget. Sokszor védte meg faluját a gonosz démonoktól, és miután rájött, hogy Kagome nem más, mint Kikyou reinkarnációja, sokat segít nekik. Különféle hasznos tanácsokkal látja el a fiatalokat. Kedves személyiség. Kiskorában elveszítette egyik szemét az egyik csata során.
Kikyou. Nevének jelentése: kínai harangvirág. Húgával éltek egy faluban, papnő volt, mindközül a legjobb. Feladata a Szent Ékkő védelme mellett a falusiak védelme a sok démontól, szellemtől. Kikyou egy férfit, Onigumót ápolta egy barlangban, aki súlyosan megsebesült, ám egy napon észrevette, hogy a férfi eltűnt...
Kikyou gyengéd érzelmeket fűzött InuYasha iránt, és mindennél jobban szerette volna, ha teljesen emberré lesz, de InuYasha ezzel ellentétben teljesen szellemmé akart lenni. Naraku volt az, aki kihasználta mindkettejüket. Így történt, hogy Kikyou a szent fához szegezte egy nyílvesszővel az ártatlan InuYashát. Amikor végleg elhagyta Kikyout az ereje, utolsó kívánsága az volt, hogy hamvasszák el testével együtt a Négy Lélek Ékkövét, hogy az soha többé nem árthasson senkinek, és ne kerülhessen rossz kezekbe.
Amikor az élők között volt, akkor kedves, fiatal lány volt, akárcsak Kagome, de miután meghalt, jelleme teljesen megváltozott. Mindenkit, aki z élők sorában szerepel, megvet és gyűlöl, teljes szívből. Megfogadta, hogy elpusztítja Narakut, bármi áron. Meg akarja bosszulni, hogy annak idején kijátszotta őt és szerelmét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr982088358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása