Ez egy kisebb összefoglalása mindannak, amit az előbbi modulokban tárgyaltam... Mint azt már letisztáztuk, hogy Naraku a sorozat főgonosza, aki eddig bárhová is ment, mindig csak pusztítást hagyott maga után. Most közelebbről azt szeretném kifejteni, hogy ki miért is üldözi a fehér pávián ruhába öltözött félszellemet!
Mindjárt kezdjük a sorozat főszereplőjével, InuYashával és egykori kedvesével, Kikyouval. Az egész úgy kezdődött, hogy Narakunak (aki Onigumóból lett) szüksége volt az ékkőre, hogy minél nagyobb hatalmat tudhasson a magáénak. Tudta, hogy Kikyou az, aki ezt a szent követ őrzi, és azt is tudta, hogy szerelmes InuYashába. Mivel Naraku nem teljesen szellem, hanem szíve emberi természetű, így gyengéd érzelmeket táplált Kikyou iránt. Úgy látta a legjobbnak, ha megöli a lányt, annak érdekében, hogy ez az érzés eltűnjön a szívéből, illetve, ezáltal megszerzi magának a négy lélek ékkövét. Minden tervei szerint alakult. Naraku felvette InuYasha alakját, hogy megtévessze ezzel Kikyout. A hamis InuYasha volt az, aki megsebezte a papnőt, és végül a papnő a szent fához szegezte a valódi InuYashát. Kikyou belehalt súlyos sérülésébe, míg InuYasha örök álomba merült. Mindketten meg akarják bosszulni Naraku tettét, azt, hogy kijátszotta őket egymás ellen.
A következőkben Mirokut tárgyalom, akinek a jobb tenyerén egy úgynevezett fekete lyuk található, egy szélörvény, amely mindent képes beszippantani, amíg végül el nem nyeli a saját gazdáját is. Ez a sors jutott neki is, úgy, ahogyan édesapjának és nagyapjának is. Miroku még fiatal, és úgy érzi, hogy képes lenne szembeszállni a hatalmas félszellemel, családja emlékére.
Sango, a fiatal szellemírtó lány szintén családja miatt akar bosszút állni Narakun. Naraku volt az, aki elvarászolta öccsét, Kohakut, hogy végezzen édesapjával és az összes szellemírtóval. Ráadásul Naraku nem engedte el azóta sem a 9-10 éves Kohakut. A fiatal gyerek Naraku rabszolgája lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr252093509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.