Rumiko Takahashi legújabb mangájáról van szó, mely 2009-ben indult. A történet nem mondható mindennapinak, ugyanakkor nagyon érdekes, és szórakoztató. ^^
Ahogyan az a mai világban, Rumiko mangájának eseményét is a pénz mozgatja, de ahhoz, hogy ezt ismertessem, fel kell vázolnom, hogy miről is szól?!
Sakura Mamiya a női főszereplő, aki egy gimnazista lány, amikor kis gyermek volt egy baleset következtében átlépett a túlvilágra, ahol egy idős asszonnyal találkozott, aki segített neki hazatérni. Mielőtt azonban visszalépett volna saját világába, egy cukorkát adott neki az asszony, és évekkel később Sakura megtapasztalta, hogy képes látni a szellemeket, mindezt a különleges édességnek köszönhetően. Így történt, hogy az új osztálytársát, egy vörös hajú fiút, Rinne Rokudot is képes látni, hiszen ő nem más, mint egy halálisten (shinigami), aki az eltévedt lelkeknek segít átkelni a túlvilágra.. Ám Rinne egyfolytában pénzhiányban szenved, így mindig Sakura az, akitől kölcsönt kér, hiszen a halálistenek fegyvereik pénzbe kerülnek..
Mik várnak rád? Humoros jelenetek, szórakoztató történetek, egyszerűen Rumiko világa! ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr352733268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása