Thessa 2012.04.15. 13:14

webmiss

Kedves Látogatók!

Amint azt Ti magatok is bizonyára észrevettétek! Nincs sok időm az oldallal foglalkozni, de mentségemre legyen, hogy nem is ígértem a napi rendszerességet, ugyanakkor vannak napok, amikor kedvet kapnék, és folytatnám mindazt, amit elkezdtem egyszer, de nem megy, mert túl fáradt vagyok, vagy csak lusta! A lapot NEM szeretném bezárni, alkalmankként lehet, hogy újítok, sok információ van fenn, és szeretem ezt az oldalt, az animét, és mindent, ami azzal kapcsolatos.
Nekem is van életem, feladatom, kötelességem. Ez a lap csak hobbi, mindig is annak számított és nagyon élveztem a szerkesztését, viszont ez nekem nagyon sok időmbe telt, ezért sem szeretnék megválni tőle, no meg aztán, lehet, hogy egyszer ismét itt leszek! ~.* Sohasem lehet tudni.
Most csak annyi biztos, hogy jelenleg semmi időm sincs, ha pedig akad, másra fordítom. A honlapszerkesztés gyerekkori szenvedély, és jó kikapcsolódás, viszont mint állandó elfoglaltásg nem nekem való, hiszen mindig kiesek a ritmusból..
Mindenkinek köszönöm eddigi, és ezutáni látogatását!

..és ki tudja, lehet, hogy egyszer még visszatérek..

Sziasztok! ^^
Még egyenlőre semmi információm sincs az előadásról, amelynek ma van a premiere, és Kappei Yamaguchi játszik a társulatával a Space107-ben, viszont találtam még egy képet, amely szintén az előadást reklámozza. :) Az egyes színészeket láthatjátok rajta, további szereplőket, a darab időpontjait és egy kis általános eligazítást, Kappei Yamaguchi is rajta van! :) Kattintsatok az alábbi képre, hogy ti magatok is láthassátok! ;)

 

 

 

 

 

 

Az oldalt érintő információ pedig a következő: a napokban gondolkoztam egy új kinézeten, de valahogy ez annyira tetszik, hogy nincs kedvem lecserélni.. ^.~ Így még ez marad egy darabig.

Thessa 2011.07.05. 12:06

Rómeo és Júlia.

Sziasztok! ^^
Ahogy a neten böngésztem, találtam egy érdekes információt és gondoltam, hogy megosztom veletek is! :) Mint azt tudjátok, Kappei Yamaguchi a japán szinkronhangja InuYashának, és az oldalon is számos információt találhattok róla. De talán azt kevesebben tudják, hogy színészként is megállja a helyét a saját társulatában ("67.CenturyFox 21"). Ezzel kapcsolatban találtam azt az érdekességet, hogy júliusban az úgynevezett Space107 színházban előadják Shakespeare egyik leghíresebb drámájának, a Rómeo és Júliának feldolgozását! Ezt a feldolgozást eredeti nevén Seiji Kitamura drámaíró és rendező írta, valamint Kimotsuki színész rendezte.
Az előadások időpontjai a következők:
július 6. 19:00 - premier
július 7. 19:00
július 8. 14:00 és 19:00
július 9. 13:00 és 18:00
július 10. 13:00 és 17:00
Maga Kappei Yamaguchi is írt a blogjára, hogy fél élőben játszani, de reméli, hogy minden rendben lesz, és kéri a rajongóit, ismerőseit, hogy kívánjanak neki sok szerencsét, illetve, hogy jöjjenek el az előadásra! :) Hozzáteszi elnézését is, amiért csak most szólt rajongóinak, de reméli, hogy még nem késő. A különféle jegyárakat is felsorolja, mindegyik 3000 Yen körül mozog.
Az alábbi képen a darab plakátja látható, alatta pedig a színház honlapját találjátok. :)

space107.jp

Thessa 2011.07.04. 14:26

képekben.

Ahogy ígértem a mai napon hoztam némi újdonságot! :) Mivel az oldalnak feltehetőleg nem lesz galériája, viszont képeket mégis szeretnék feltenni, így majd egyes modulokat fogok létrehozni ennek céljából. Így történt az is, hogy az InuYasha menüben (görgessetek le az animéra vonatkozó részleghez) találjátok az új menüt is, melynek címe: opening-ending pictures. Nevéből adódóan a nyitó-, és záróvideókat nézhetitek meg képekben. Egyenlőre csak az első évad op./ed.-je került fel, méghozzá 50 képben, az openinghez 38, míg az endinghez a maradék 12 tartozik. :) Mára nem terveztem egyebet, de ettől független lehet, hogy hozok még továbbiakat. Kellemes nézelődést! ^^

Thessa 2011.07.04. 09:40

július.

Sziasztok! :)
Rég voltam itt, amint azt bizonyára érzékeltétek. Ennek több oka is volt, de legalább elmondhatom, hogy eddig nem zártam be az oldalt, és nem is tervezem. :) Most itt a nyár, és gondoltam, hogy ismét foglalkozom a lappal. :) Egyenlőre csak ezt a rövid hírt akartam közölni, továbbá azt, hogy sajnos eddig még nem tudtam megnyitni azt az aloldalt, amit még áprilisra ígértem, de ezen is dolgozni fogok!
Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánok, és hamarosan érkezem az újdonságokkal! ^.^

- Kiegészítés -
Nem nevezném frissnek, mert már korábban ígértem, hogy fel fogom tenni az oldal eddigi kinézeteit.. hát most eljött ez a pillanat. :) Viszont arra szeretnélek kérni, hogy ne azok alapján ítélj, amiket a legkorábban készítettem, hiszen nem állt rendelkezésemre más program, csak a Paint. Köszönöm. :) Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor IDE kattintva megnézheted őket, egyébként pedig a Blog menüben érheted el az egyes stílusait az oldalnak. :)

Sziasztok!
Nem tűntem el egészen, csak egy kicsit... kihasználtam a jó időt, és inkább a szabadban tartózkodtam, mint bent a gép előtt. Igaz, volt olyan este, hogy itt lehettem volna, de akkor nem volt kedv, vagy épp (véletlen) más dolgom akadt. xD Elnézitek, ugye?! Hát persze, bólogattok nagy bőszen... vagy nem, az már mindegy és engem nem érint. Tulajdonképpen semmiféle magyarázattal sem tartozom. Majd jelentkezem valami tartalmi dologgal is, de egyenlőre nem tudom, mikor, mivel.. vagyis, arról van némi elképzelésem, csak még lusta vagyok megvalósítani, legalábbis ma. xD Úgyhogy legyetek jók! Kellemes estét! ^.^