Thessa 2010.06.17. 10:59

Naraku

Naraku. Eddig mindegyik szereplő kapcsán megemlítettem a nevét, mindenkihez köze volt olyan értelemben, hogy eddig bárhová is lépett, mindenhol csak pusztítást hagyott maga után. A gonosz szellemek leggonoszabbika, aki ugyanolyan félszellem, mint InuYasha. A szíve emberi szív, ugyanis lelke megegyezik Onigumo lelkével. Azzal az Onigumoval, akit Kikyou olyan hosszú ideig ápolt egy sötét barlangban. Onigumonak súlyos égési sérülései voltak, ezek miatt mozogni is képtelen volt, így történt, hogy a barlangban lakozó szellemek segítségét kérte ahhoz, hogy ismét járni tudjon. Abban bízott, hogy ismét normális ember lehet, így féltve őrzött vágya is valóra válhat, ugyanis időközben beleszeretett Kikyouba. Így született meg tehát Naraku, akinek egy hatalmas pók formájú seb van a hátán, ezzel is utalva Onigumora, kinek neve pókot jelöl. Azonban Narakunak már nem kellett a lány, ennél többet akart. Megszerezni az ékkövet, hogy hatalmát még nagyobbra növelhesse. Naraku hasonlóképp veti meg az embereket és mindenki mást ezen a világon, mint Sesshoumaru, InuYasha féltestvére. Ezért is van az, hogy gyűlöli a szívét, ami még mindig Kikyou után vágyakozik...
Naraku inkarnációi a sorozat folyamán: Kagura, Kanna, Goshinki, Juuroumaru, Kageroumaru, Musou, Hakudoushi, Akago, Mouryoumaru, Byakuya.
Nevének jelentése: pokol.
Még egy jellegzetessége van: fehér pávián öltözékbe bújva láthatjuk, néha ugyan megmutatkozik valódi külseje is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr972088479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása