Egy kis gyors hmmm - magyarázkodás?
Nem tudom, minek nevezzem..

"...Minek nevezzelek,
Ha a merengés alkonyában..."

(Petőfi Sándor: Minek nevezzelek? 1848.)

Tudom, hogy mostanság kicsit sok a portálépítéssel kapcsolatos info, menü és újdonság, mert végtére is, InuYasha a fő témám.. Valahogy engem is zavar, csak amiket tervezek menüket, nem tudom megcsinálni két perc alatt, mert szeretném minél igényesebben és szebben, nem pedig összecsapni csak úgy, mondván, majd lesz, ami lesz.. Nos tehát, talán némi magyarázattal tartozom, és ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hiszen az oldal is kicsit kezdte elveszteni a blog formáját, ami már engem is kezdett zavarni. xD Nem nagyon. Csak egy kicsit.
Lényeg, a lényeg: amint tényleg lesz rá több időm, visszatérnek a részletesebb InuYashás menük, melyek tényleg a történetével foglalkoznak.. és a többi manga/anime.. ^^ Tisztára be vagyok zsongva (*nem tudom, mikor használtam utoljára ezt a kifejezést..mondjuk: rég?.. nem, szinte soha.) abban az értelemben, hogy annyi mindent szeretnék véghezvinni, megcsinálni, de nemcsak az oldalra vonatkozóan, hanem az egész életemben is. Vannak terveim, mint mindenkinek, és szeretném, ha ezek közül, minél több érné el a célját. ^^ Emelett pedig, hiszek abban, és tudom azt, ha az ember valamit nagyon szeretne, az sikerülni is fog. Tudom, hogy ezt többségében sztárok szájából lehet hallani, de talán egy átlagember szava is számíthat, aki talán annyira nem is átlagos.. de ki az? senki. vagy, mindenki..nem, isnkább senki. A neten való gondolkodás nem az én műfajom. Néha annyira leírnék dolgokat, de valahogy nem teszem, természetesen ennek is van oka, ahogyan mindennek. ..egy könyvet sem úgy írnak meg, hogy először minden oldalát, fejezetét, és részét a neten leközlik, mielőtt kiadnák.. Ehhez tartom magam.
...
Ez a kis poszt egy kis önmegerősítés volt - azt hiszem, nem, inkább tudom. --

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr402713622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása