Thessa 2011.03.20. 17:45

effektek sokasága.

Sziasztok! ^.^
Tegnap elkezdtem feltölteni pár effektet, és ma fejeztem be. Nem volt sok időm ezen a hétvégén egyéb frissítésre, így ezt nézzétek el! Ami azt illeti, most sincs sok időm, mert még át kell néznem egy anyagot, amiből holnap írunk.. -.-" Semennyi kedvem nincs hozzá ezt gondolom megértitek ti is..vannak ilyenek, mikor az ember szívesebben csinál mást (csinálna mást) . . . Nos tehát az új effektek: Képeffektekből feltettem 13 db-ot, két külön menüben találjátok meg őket, illetve 30 db lapozóeffektet! ^^ Remélem hasznukat tudjátok venni!
Jha, még annyit, hogy blog.hu-s sablonok, és a css menü azért nem elérhető még, mert arra egyenlőre végképp nincsen időm, hogy ezek közül tegyek fel bármit is! Majd természetesen igyekszem, de hosszabb szünetig ne nagyon várjátok, mert nem szeretném összecsapni az egyes menüket, és leírásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr242756415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása