Thessa 2010.06.16. 15:33

Shippou

Shippou. Kölyök róka szellem, aki az édesapjával élt együtt, de egy napon a villám-fivérek megtámadják őt és édesapját, akit aztán megölnek. Shippou gyorsan el tud futni, menekül, ameddig csak bír a villám-fivérek elől. Nagy sietségében botlik bele InuYashába és Kagoméba, akikkel később jó barátok lesznek. Okos, figyelmes, kedves és vicces kölyök, aki szeret szórakozni és játszani, mint minden kisgyerek. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik InuYasha bosszantása, aki egyszer-kétszer be is húz neki, és általában olyankor Kagome védelmezi meg a kis rókakölyköt.
Shippou célja az, hogy az ékkőszilánkok segítségével áll bosszút az apjáért, ezért is próbálja elcsenni Kagométől az ékkőszilánkok darabjait, de terve kudarcba fulladt, vagy mégsem? Ugyanis Kagome felkarolta a kis árvát és rávette InuYashát, hogy segítsen legyőzni ezeket a testvéreket, InuYasha kisebb habozás után rábólint, így mégis sikerült Shippou terve. :) Innentől kezdve lesz része InuYasha és Kagome csapatának. :)
Nagyon értelmes és figyelmes kiskölyökről van szó, sokszor még azt is megérti, amit InuYasha nem, és sok olyan van, amit a felnőttek észre sem vesznek.
Jellemző rá a gyorsaság, vékony kis lábain gyorsan tud szaladni, farka miatt többször összetévesztették más állatokkal, de ekkor ő mindig kikérte magának, hogy ő róka!
Öltözéke egyszerű, egy kék kis nadrág, színes, mintás kimonó felsőt visel, mellénnyel. Haját mindig összefogva hordja, melyben egy türkizkék masni van.
Neve nem jelent mást, mint hét ékszer (arany, ezüst, gyöngy, achát, kristály, korall és lazuli).

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr872086458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása