Thessa 2011.03.06. 21:00

átalakítás ^^

Sziasztok! ^^
Amint azt majd minden kedves látogatóm tapasztalni fogja: az oldal átalakítás alatt van! :) Még tegnap gondoltam, hogy készíthetnék egy új layoutot, így ezt ma meg is tettem, puszta szórakozásból... De ami viszont az oldalt illeti, még van mit rajta dolgoznom, amire a mai napon már nem tudok időt fordítani, így ez a jövő hétre tolódik. Nem tudom pontosan megmondani, hogy mikorra leszek készen az oldal teljes átalakításával, de legkésőbb következő hétvégére szeretném befejezni. ^.^
Amíg az átalakítást csinálom, addig az új cserém, inuworld.weboldala.net nem fog kikerülni a Best Sidehoz, ugyanis mindenkinek új képet szeretnék! ^^

Egy kis gyors hmmm - magyarázkodás?
Nem tudom, minek nevezzem..

"...Minek nevezzelek,
Ha a merengés alkonyában..."

(Petőfi Sándor: Minek nevezzelek? 1848.)

Tudom, hogy mostanság kicsit sok a portálépítéssel kapcsolatos info, menü és újdonság, mert végtére is, InuYasha a fő témám.. Valahogy engem is zavar, csak amiket tervezek menüket, nem tudom megcsinálni két perc alatt, mert szeretném minél igényesebben és szebben, nem pedig összecsapni csak úgy, mondván, majd lesz, ami lesz.. Nos tehát, talán némi magyarázattal tartozom, és ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hiszen az oldal is kicsit kezdte elveszteni a blog formáját, ami már engem is kezdett zavarni. xD Nem nagyon. Csak egy kicsit.
Lényeg, a lényeg: amint tényleg lesz rá több időm, visszatérnek a részletesebb InuYashás menük, melyek tényleg a történetével foglalkoznak.. és a többi manga/anime.. ^^ Tisztára be vagyok zsongva (*nem tudom, mikor használtam utoljára ezt a kifejezést..mondjuk: rég?.. nem, szinte soha.) abban az értelemben, hogy annyi mindent szeretnék véghezvinni, megcsinálni, de nemcsak az oldalra vonatkozóan, hanem az egész életemben is. Vannak terveim, mint mindenkinek, és szeretném, ha ezek közül, minél több érné el a célját. ^^ Emelett pedig, hiszek abban, és tudom azt, ha az ember valamit nagyon szeretne, az sikerülni is fog. Tudom, hogy ezt többségében sztárok szájából lehet hallani, de talán egy átlagember szava is számíthat, aki talán annyira nem is átlagos.. de ki az? senki. vagy, mindenki..nem, isnkább senki. A neten való gondolkodás nem az én műfajom. Néha annyira leírnék dolgokat, de valahogy nem teszem, természetesen ennek is van oka, ahogyan mindennek. ..egy könyvet sem úgy írnak meg, hogy először minden oldalát, fejezetét, és részét a neten leközlik, mielőtt kiadnák.. Ehhez tartom magam.
...
Ez a kis poszt egy kis önmegerősítés volt - azt hiszem, nem, inkább tudom. --

Sziasztok! ^^
Esténként foglalkoztam azzal, hogy egy-két bejegyzést írtam, szerkesztettem, csinosítottam, így született meg ma estére a sok-sok portálépítéssel kapcsolatos mindenség. ^^ Először is egy új segítséget írtam le az alapok menübe, ami a linkelést részletezi kezdőknek. Ha pedig inkább effektek után fáj a fogad, akkor semmi gond, hiszen ezt a menüt is elérhetővé tettem, benne 16 linkeffektet, és szintén 16 kurzoreffektet találsz. Egyes effektek pedig saját készítésűek, avagy átalakításokból születtek. Nyugodtan felhasználhatod őket honlapod szerkesztéséhez. Remélem, hasznukat veszed! ^^
És, bizony-bizony! ^^ Új oldallal bővült a cserék listája: inuworld.weboldala.net Nézzetek be, hiszen, nevéből adódóan szintén InuYashával foglalkozik! ;) Holnap ki is teszem a linkjét a Best Sides-hoz! :)

További kellemes hétvégét! ^^

Thessa 2011.03.03. 17:08

még tegnap.

Sziasztok! ^^
Még tegnap készítettem el három menüt mely portálépítéssel kapcsolatos, csak valamilyen oknál fogva nem jelenítette meg a blog.hu úgy, ahogyan az volt. De örömmel látom, hogy ma ez működik, ezért ki is írom ide, pedig egyáltalán nem terveztem ma blogolni, pontosabban mától hétvégéig.. De a lényeg, hogy mindez működik. Tehát a Graphics Design alapok menüjébe került fel három modul: Bejegyzések szerkesztése; Kép beszúrása; Videó beillesztése. Alap információkat, és segédleteket tartalmaznak a menük, melyeknek hasznát vehetitek, ha blogoltok.

Sziasztok! ^^
Tegnap egy kis meglepetéssel kedveskedtem, ahogyan ma is ezt szeretném tenni. Először is folytattam a dalszövegek feltöltését, így az 5-8. évad opening és ending szövegek is elérhetőek ugyanott, ahol az előző menü! ^^ Továbbá, ígértem, hogy nemcsak saját fanficek lesznek az oldalon, hanem fordítások is, melyek angolról lesznek átfordítva. Ezen ígéretemhez tartva magam el is készült az első ilyen fordítás, mely a Halott marad címet viseli, és a fanfictions menüben meg is találjátok. A fordításban próbáltam hű maradni a szöveghez, de voltak helyek, amikor eltértem tőle a jobb érthetőség reményében. :) Szeretnék minél több fordítást hozni, meg miegyebet az oldalra, hogy telis-tele legyen sok-sok szép tartalommal, csak így suli közben elég nehéz megvalósítani terveim, de van rá egy egész életem! xD Na jó, inkább most megyek is, hogy egyéb terveim alakítsam..

További kellemes délutánt! ^.^

Thessa 2011.02.28. 17:36

lyrics. I.

Sziasztok! ^^
Nos, a hét még úgy igazán el sem kezdődött.. :p és gondoltam, hgy február utolsó napján kedveskedek a látogatóimnak, így történt, hogy az InuYasha menübe feltettem az anime első 4 évadának opening és ending dalszövegét! ^^ Előre látó voltam, hiszen sosem lehet tudni mikor támad kedve valakinek karaokezni, ugyanis tudom, hogy a neten mindenféle nyelven elérhetőek ezek a szövegek, de igyekeztem az eredeti, tehát a japán nyelvűeket feltenni! Ezzel természetesen nincs vége, mert a többi dalszöveget is fel fogom tenni, idővel! :)

Legyetek jók, ha tudtok! ^^
Várom a tavaszt!

süti beállítások módosítása