Thessa 2011.03.02. 19:22

kép beillesztése

Hogyan kell beilleszteni képet? Ha szeretnél képet beilleszteni bejegyzésedbe, akkor mi sem egyszerűbb!

Első lépésként kattints erre az ikonra:

 

Megjelenik egy új ablak előtted, itt találhatod a blogod egész feltöltött anyagát!

Ezután: Tallózz, vagyis válaszd ki, melyik képet szeretnéd feltölteni, majd pedig kattints az Upload gombra.

Miután feltöltötte, megjelenik a listában, kattints rá, és már be is illesztette az adott posztba, innentől kezdve nincs más dolgod, mint átméretezni kedved szerint abban az esetben, ha túl nagy lenne. Én általában ezért szoktam lekicsinyíteni, megszerkeszteni egy képszerkesztő programmal, mielőtt feltöltöm.

Megjegyzem, hogy mappákra is rendezheted feltöltött tartalmad, abban az esetben, ha rákattintasz erre: Create New Folder. Majd a felugró ablakban add meg a mappa címét, és okézd le! Ezután katt az új mappára, és ezen belül töltsd fel azt, amit ide szeretnél

Ha feltöltött tartalmad máshonnan is elszeretnéd érni, akkor az admin (szerkesztő) felületen kattints a File-kezelő fülre, ezen belül pedig az Image mappára. Itt kedved szerint törölheted feltöltött tartalmaid, illetve újakat is tölthetsz a meglévőkhöz.

Külső képet, vagyis olyat, amit nem kell feltöltened ide, szintén beilleszthetsz, csak illeszd be az adott kép URL linkjét a megadott helyre, miután felugrik a kép beillesztése ablak!

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr272705148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása