Thessa 2011.03.12. 17:49

Kagome otthona

Úgy gondoltam, hogy készítek egy olyan menüt is, melyben Kagome, pontosabban a Higurashi család háza kap főszerepet. Szeretném teljesen bemutatni a házat, mely mondhatni Tokió központjában helyezkedik el.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Higurashi család háza egy ősi szentély mellett található, melynek karbantartása Kagome nagyapjának a feladata..

Két képet láthattok a szentélyről, az egyik egy vázlatrajz, míg a másik az első mozifilmből való. Természetesen több anime részben is látható a szentély.

 

 

 

 

 

 

A következő képen az a bizonyos kút látható, melyen Kagome szokott közlekedni a modern és a középkori világ között. Ez a kép szintén az első mozifilmből származik, illetve az alatta lévő pedig a kútnak a tervrajzát ábrázolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szentély mellett található maga a Higurashi ház, melyről szintén egy vázlatot, és egy színes, movie képet láthattok.

 

 

 

 

 

 

 

A ház alaprajzát (földszint és emelet) belinkeltem, mert nagyobb képek, így kattintsatok rájuk! ^^ A képekre ráírtam, hogy melyik szoba melyik.

 

 

 

 

 

Az egyes szobákról részletes tervrajz is van. ;)

előszoba:

 

 

 

 

 

nappali:

 

 

 

 

 

 

fűrdőszoba:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kagome szobája:

A bejegyzés trackback címe:

https://kyra.blog.hu/api/trackback/id/tr422733833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása